یک مرکز محله سرزنده (پارکی در چین). 2021

پارک هیل گرز/ PLAT Studio

ارائه به صورت آنلاین: پائولا پینتوس

مکان •شنژن، چین

معماران منظر: PLAT Studio

مساحت:400 متر مربع

سال:2021

عکس ها:عکاسی ACF، عکاسی هولی

نورپردازی: همکاران طراحی نورپردازی مات

پیمانکار عمومی: Pubang Landscape Architecture Co.Ltd

طراحی داخلی: کارو وان

▪️یک مرکز اجتماعی پر جنب و جوش.این پروژه در یک دامنه تپه رو به جنوب در بخش شمالی محله جیانگانگشان در منطقه بائوان در شنژن، چین واقع شده است.
بیست سال پیش، اولین دسته از خانه های باغ بین اینجا ساخته شد و به تدریج به بزرگترین منطقه مسکونی کم تراکم در غرب شنژن تبدیل شد.
امکانات عمومی آن همگام نبوده است، با پارک هیل گرینز و مناظر خیابان های اطراف آن، 4000 متر مربع زمین پارک جدید، تنها فضای باز عمومی در محله، اضافه کرده است.

▪️پارک هیل گرینز به عنوان یک مرکز سبز عمل می کند و قلمرو عمومی، مناطق مسکونی قدیمی و جدید، مناطق تجاری و مدارس جدید را به هم متصل می کند و زیبایی طبیعی محله را برجسته می کند.
پارک با استفاده از استراتژی‌های طراحی زیبا، امکانات مدرنی را برای ترویج پارکی پر جنب و جوش، اجتماعی و سلامت فراهم می‌کند.
فضای سرسبز نیازهای اکولوژیکی و انسانی را متعادل می کند.
مدیریت آب باران و کاهش اثر جزیره گرمایی شهری، در حالی که زمینه را برای یک محله پر جنب و جوش با فعالیت برای همه سنین فراهم می کند.


▪️طراحی سیستماتیک فضای باز جامعه: از هسته یک جامعه کوهپایه شروع می شود.
طراحان زمینه را برای برنامه‌ریزی یک جامعه آینده‌نگر که در عین داشتن تراکم بالایی از ساکنان راحت باشد، مطالعه کردند.
دور بعدی توسعه، همسایگان جدیدی را به پارک می آورد و به آن جان می بخشد. این فضا یک لنگر خواهد بود و ساکنان را به ایجاد جامعه در آسایش و آرامش طبیعت شهری دعوت می کند.
سه عنصر فضاهای باز محله – پارک، خیابان ها و خانه ها – به گونه ای طراحی شده اند که به عنوان یک سیستم مکمل کار کنند و چارچوبی را برای یک جامعه دعوت کننده ایجاد کنند.

▪️پارکی جدید برای جامعه ای با تراکم بالا: مردم گرا، جمع و جور و انعطاف پذیر.
این سایت دارای تغییر درجه قابل توجه و شکل غیر معمول است.
با این حال، این ویژگی‌های منحصربه‌فرد زمینه را برای یک زبان طراحی متمایز با شیب‌های تدریجی، پله‌ها و دیوارهای حائل برای ایجاد فضاهای مردم‌گرا فراهم می‌کند.
با استفاده کارآمد از فضا برای عملکردهای مختلف و جریان از یک منطقه به منطقه دیگر، نتیجه یک حرکت مرکزی قوی با کاشت سرسبز اطراف هر منطقه است.

▪️خیابان های پر جنب و جوش برای ایمنی، سرسبزی، و اجتماع. مناظر خیابانی فضای آرام پارک را گسترش می‌دهند، با جاده‌های باریک برای کاهش ترافیک و پیاده‌روهای درخت‌کاری گسترده برای تشویق به پیاده‌روی.
مسیرهای دوچرخه سواری و دویدن در حالی که از ترافیک خودرو جدا هستند، فضایی را برای حرکت سریعتر فراهم می کند.
مبلمان خیابانی سفارشی به خیابان یک قلمرو عمومی متمایز می دهد تا ساکنان با هر نوع حمل و نقل از آن لذت ببرند.

▪️چارچوب اکولوژیکی: درختان بالغ را نگه دارید و آب طوفان را جذب کنید.
با توجه به حجم بالای باران در فصل مرطوب، این پارک به عنوان اسفنج محله برای جلوگیری از سیل عمل می کند.
یک حوضه زیرزمینی بزرگ به لوله‌های سرریز متصل می‌شود تا یک سیستم آب باران ایجاد کند که آب را تا زمان عبور طوفان در محل نگه می‌دارد.
علائم به بازدیدکنندگان نشان می دهد که چگونه سیستم برای افزایش تعامل با محیط زیست محلی کار می کند.

تهیه و ترجمه: رقیه شکوری (دانشجوی معماری. ورودی 1399. دانشگاه بناب)

منبع:

https://www.archdaily.com

اگر مطلب را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0
شروع گفتگو
از طریق واتساپ ارسال کنید